True
Jongeren.TV - TV kijken via internet, de beste Jongeren tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

15-08-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 87

Van cervixslijm tot menstruatie: aan de eettafel van het gezin waarin boerendochter Marije van den Berg opgroeide, was weinig taboe. Iets om iedereen te gunnen en te geven.



NOS De Avondetappe
NOS De Avondetappe: Afl. 4

Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France Femmes. Aan tafel praten analisten en andere gasten na over de etappe en andere gebeurtenissen in de koers.



2Doc
2Doc: Afl. 52

Voor het leed van vrouwen en kinderen die de Japanse kampen in Nederlands-Indië overleefden, was na aankomst in het naoorlogse Nederland geen ruimte. In deze documentaire vertellen zij, samen met tekeningen uit het kamp, alsnog hun verhaal.





De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 24 van De Oranjezomer uit seizoen 4 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 augustus, 21:35 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



SLAY
SLAY: Afl. 4

Serena bezoekt de Transkliniek om te praten over haar transitie. Ondanks de steun van haar House of Makaveli, voelt ze zich soms eenzaam. Wie zorgt er voor haar? En voor Babymoon is het een bijzondere dag: ze gaat haar eerste bh kopen.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

In Doha, hoofdstad van Qatar, gaan vandaag nieuwe onderhandelingen tussen Israël en Hamas van start. We bespreken de ontwikkelingen met correspondent Sander van Hoorn en Iran-deskundige Peyman Jafari vanuit Washington. * Volgens de Wall Street Journal wist de Oekraïnse president Zelensky twee jaar geleden van de plannen om de Russiche gaspijleiding Nord Stream op te blazen. We spreken de journalist achter de onthulling: Bojan Pancevski. * De gevangenenruil tussen Rusland, Amerika, Duitsland en vier andere landen heeft niet alleen geleid tot vreugde maar ook tot stevige kritiek. We spreken Andrei Pivovarov en Rusland-kenner Hubert Smeets.



Sterren Muziekfeest op het Plein
Sterren Muziekfeest op het Plein: Afl. 4

Grote Nederlandstalige artiesten zoals Kafke, Frans Bauer, Glennis Grace, André Hazes, Henk Dissel, Mart Hoogkamer, Django Wagner, René Schuurmans en The Kik betreden het podium in Goes.





Het Roer Om
Het Roer Om

Peter en Juliette vertrekken met hun twee jonge kinderen naar Normandië om daar een B&B en camping te beginnen. Ze moeten nog een locatie vinden, maar hebben al een strakke deadline: D-Day. Als ze eenmaal een huis gevonden hebben, werkt de Franse bureaucratie hen tegen en is het nog maar de vraag of ze hun deadline gaan halen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 163

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





Teen Mom OG
Teen Mom OG: Homecoming

Amber en Gary werken aan hun relatieproblemen. Maci vindt het moeilijk om lessen te kiezen. Tijdens een bezoek aan haar ouders, ergert Farrah zich aan hun zorgen om Sophia. Catelynn en haar oma gaan naar een supportgroep voor biologische ouders.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Unseen Moments

Dr. Drew presenteert fragmenten uit het laatste seizoen van 'Teen Mom' die nog niet eerder zijn vertoond, met Farrah, Maci, Catelynn en Amber.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: The Places You'll Go

Catelynn en Tyler gaan naar de eindexamenceremonie van hun middelbare school. Maci overweegt om mee te gaan met Ryan wanneer hij op vakantie gaat met zijn familie. Farrah krijgt te maken met de overbezorgdheid van haar ouders. In rehab wacht Amber op een bezoek van Gary en Leah.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Series Finale Special: Check Up With Dr. Drew Part 1

Speciale uitzending van Teen Mom met Dr. Drew. Farrah en Amber kijken terug op het afgelopen jaar waarin ze moeder zijn geweest. De diepte- en hoogtepunten van seizoen 3 en de gebeurtenissen van na de show komen voorbij en worden besproken.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Temper Tantrums

Een bezoek van de moeder en zus van Farrah eindigt in een enorme ruzie en Maci meldt haar zoon Bentley aan bij een peuterklas. Catelynn en Tyler hebben problemen met Butch, en Amber denkt er over om de rehab eerder te verlaten.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Strike Out

Gary en Leah bezoeken Amber in rehab en Farrah heeft een date met haar buurman. Maci gaat mee op de familievakantie van Ryan en Catelynn en Tyler vragen zich af of het verstandig is om Butch weer in hun huis te laten wonen.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Change of Plans

Tijdens een bezoek aan Texas stelt Farrah Daniel vragen over hun relatie. Maci en Ryan hebben ruzie over de nieuwe vriendin van Ryan. Amber zoekt naar een nieuwe woning voor haar en Leah. Catelynn en Tyler kunnen maar geen beslissing nemen over hun opleiding.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Letting Go

Catelynn en Tyler zijn emotioneel tijdens een bezoek aan hun dochter. Amber heeft het moeilijk tijdens haar eerste weken in rehab. Farrah laat haar leven in Iowa achter zich. Onenigheid met Ryan verstoort de relatie van Maci en Kyle.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Unseen Moments

Dr. Drew presenteert momenten uit het eerste seizoen van 'Teen Mom' die nog niet eerder zijn vertoond, met Farrah, Maci, Catelynn en Amber.



16 & Pregnant
16 & Pregnant: Life after Labor

De '16 & Pregnant: Life After Labor' special wordt geleid door Dr. Drew Pinsky. Zes van de tien moeders van het eerste seizoen zullen met Dr. Drew in gesprek gaan. In een open discussie zullen controversiële onderwerpen als geboortebeperking, adoptie, trouwen, religie, roddels, financiën, school en werk aan bod komen. Eveneens zal Dr. Drew vragen uit het publiek en van kijkers thuis beantwoorden.



16 & Pregnant
16 & Pregnant: Farrah

Farrah is een populaire cheerleader uit Council Bluffs, in de Amerikaanse staat Iowa. Toen haar vriendinnen begonnen te roddelen over haar zwangerschap verliet ze haar middelbare schoolleven en werd de band met haar betuttelende moeder hechter.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Wake Up

Amber heeft twijfels over of ze de volledige voogdij aan Gary moet geven. Catelynn helpt Tyler met zijn emoties over zijn vader en ze denken samen aan de adoptie. Farrah mist Sophia. Ryan confronteert Maci met hun voogdij-afspraken.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Catching Up With the Girls of Teen Mom

Dr. Drew ontvangt de tienermoeders voor een live-publiek. Catelynn, Tyler en Farrah bespreken hun ervaringen in de afgelopen vier seizoenen en de problematische en fijne momenten van hun laatste seizoen.



16 & Pregnant
16 & Pregnant: Catelynn

De zestienjarige Catelynn uit het kleine Amerikaanse stadje Michigan is de redelijkheid zelve in een familie met heetgebakerd temperament. Hoewel haar ouders er anders overdenken, maakt Catelynn de beslissing om haar kindje te laten adopteren. Gelukkig voor Catelynn steunt haar vriendje Tyler haar wel.



16 & Pregnant
16 & Pregnant: Whitney

De schone Whitney uit het kleine Amerikaanse stadje Georgia is de lieveling van de familie. De familieleden kunnen zich klaarmaken voor een uitbreiding, want niet alleen Whitney is zwanger, ook haar moeder verwacht een kindje. Op deze manier groeit het gezin echter het huis uit. Whitney en haar vriendje Weston zijn genoodzaakt om op zoek te gaan naar een eigen woning.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Series Finale Special: Check Up With Dr. Drew Part 2

Maci dropt een bom over haar relatie met Kyle en deelt voor het eerst het podium met Ryans nieuwe vriendin. Gary praat over wat hij allemaal heeft meegemaakt met Amber. Leah, Bentley en Sophia komen voor het laatst op het podium.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Separation Anxiety

Maci neemt de beslissing om Bentley voor dagopvang op te geven. Amber bereidt zich voor op rehab. Catelynn en Tyler vieren de tweede verjaardag van Carly en Farrah verandert van gedachte en wil haar dochter Sophia niet achterlaten wanneer ze verhuist



Teen Mom OG
Teen Mom OG: The Next Step

Maci en Kyle denken erover een huis te kopen. Farrah laat Sophia kennismaken met haar nieuwe vriend. Amber vindt het moeilijk om een manier te vinden haar dochter te kunnen zien. Een ruzie tussen Catelynn en de ouders van Tyler zet hun toekomst als gezin op het spel.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: For the Best

De verjaardag van Bentley leidt tot een enorme ruzie tussen Maci en Ryan. Farrah brengt tijd door met Sophia, voordat ze haar voor een maand moet achterlaten. Amber en Gary bedenken een plan voor de voogdij over Leah. Catelynn en Tyler helpen hun ouders.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Fresh Start

Maci en Ryan zijn het oneens over de peuterklas van Bentley. Tyler zet Catelynn onder druk om zich aan te melden bij de universiteit. Farrah heeft een nieuwe vriend. Na twee maanden in rehab gaat Amber eindelijk naar huis.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Stay With Me

Amber brengt een nacht door in de gevangenis en het wordt haar verboden nog langer contact te hebben met Gary. Ondertussen hebben Catelynn en Tyler onenigheid en Farrah neemt Sophia mee op een reis door Florida. Wanneer Kyle een tegenslag te verwerken krijgt, komt alle zorg van Bentley én Kyle op Maci terecht.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: By The Rules

Farrah laat haar vriend kennismaken met Debra. Catelynn steunt haar eigen moeder wanneer de vader van Tyler naar de rechtbank moet. Bentley kan zijn draai niet vinden in het nieuwe huis van Maci. Amber en Gary blijven het lastig vinden om de voogdij over Leah te delen.



16 & Pregnant
16 & Pregnant: Unseen Moments

Speciale uitzending van 16 & Pregnant waarin wordt teruggekeken op het eerste seizoen. Het programma wordt geleid door Dr. Drew.



16 & Pregnant
16 & Pregnant: Amber

Amber is een feestbeest uit Anderson, in de Amerikaanse staat Indiana. Ze had nooit gedacht dat ze tijdens haar laatste middelbare schooljaar bij haar vriendje Gary in zou trekken. Haar vriendje is weliswaar lief voor haar, maar gedraagt zich onvolwassen. Met een kind op komst is het de vraag hoe de twee met de financiële verantwoordelijkheid voor het kind om zullen gaan.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Finale Special: Check Up with Dr. Drew

In deze twee uur durende special kijken Jenelle, Chelsea, Kailyn en Leah terug op hun eerste jaar als moeder in de laatste aflevering van het seizoen, gepresenteerd door Dr. Drew Pinsky.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Hello and Goodbye

Amber en Gary's trouwplannen stranden wanneer ze ruziën over de opvoeding van Leah. Ondertussen overweegt Farrah om weer bij haar moeder in te trekken. Catelynn en Tyler vieren hun dochter's eerste verjaardag op afstand en tot ongenoegen van haar ouders besluit Maci te verhuizen.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Terrible Twos

Amber is van streek wanneer Gary weigert Leah's verjaardag samen met de familie te vieren. Catelynn gaat er een weekend tussen uit om haar angst over adoptie op zij te zetten. Ondertussen viert Farrah het behalen van haar diploma door een puppy aan te schaffen voor haar dochter Sophia. Maci's ex Ryan komt erachter dat haar vriend Kyle met haar samenwoont.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Teen Mom Finale Special: Check Up With Dr. Drew Part 1

Speciale uitzending van Teen Mom met Dr. Drew. Farrah en Amber kijken terug op het afgelopen jaar waarin ze moeder zijn geweest. De diepte- en hoogtepunten van seizoen 3 en de gebeurtenissen van na de show komen voorbij en worden besproken.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: The Last Straw

Amber komt erachter dat ze wordt gevolgd en Ryan wil Maci's nieuwe vriend ontmoeten. Ondertussen eist Sophia's oma via de rechter dat ze haar kleindochter mag zien. En Tyler's vader komt vrij uit de gevangenis.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: See You Later

Een jaar na de adoptie beleven Catelynn en Tyler een emotioneel moment met hun dochter Carly. Terwijl de voogdij van hun dochter Leah nog geregeld moet worden, zetten Amber en Gary de bloemetjes buiten met allebei andere partners. En Farrah's moeder regelt een date voor haar dochter.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Should I Stay or Should I Go?

Terwijl Catelynn verstrikt raakt in haar eigen leugens en haar vriend Tyler daardoor dreigt te verliezen, vertelt Gary Amber dat hij overweegt haar te verlaten voor een ander. Ondertussen probeert Farrah school, een nieuwe baan, een verhuizing en de verzorging van Sophia te combineren. Maci wil met haar studiegenoten samenwonen, maar realiseert zich dat met een baby dat moeilijk gaat.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Season 2 Finale Special: Check Up With Dr. Drew

Dr. Drew ontvangt de cast van 'Teen Mom' voor een live-publiek. Ze praten over de moeilijke eerste jaren van het moederschap en de pijnlijke momenten, het geluk en de conflicten van het tweede seizoen.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Season 3 Unseen Moments

Dr. Drew vertoont exclusieve beelden van de vrolijke, moeilijke en dramatische momenten van seizoen drie die we nog niet eerder hebben gezien, met Farrah, Maci, Catelynn en Amber.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: As Long As We're Together

Farrah en haar ouders gaan op reis naar Arizona, maar het wordt geen gezellige reis. Voor de eerste keer sinds haar keuze voor adoptie komt Catelynn weer in contact met haar vader. Ondertussen reikt Amber een hand uit naar Gary om haar familie weer bij elkaar te krijgen. Maci overweegt om met school te stoppen.



16 & Pregnant
16 & Pregnant: Maci

Maci, uit Chattanooga, in de Amerikaanse staat Tennessee, was altijd een streber. Dat veranderde toen haar verloofde zich niet langer bekommerde om hun pas geboren kind. Maci zal moeten uitvinden of haar relatie kan standhouden.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: To Be With You

Terwijl Amber en Gary gaan samenwonen, eindigt een weekend dat leuk had moeten zijn zuur. Ondertussen dreigt Tyler's familie het oneens te worden over het besluit van Tyler om met Catelynn samen te gaan wonen. Maci overweegt ook om samen te gaan wonen en Farrah worstelt met haar gevoelens wanneer ze door haar modellenwerk in het weekend van haar dochter verwijderd is.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Time Out

Terwijl Maci onenigheid met Ryan heeft over de voogdij van hun zoon Bentley, worstelen Amber en Gary met het opvoeden van Leah terwijl ze elkaar niet mogen zien. Ondertussen haalt Catelynn haar middelbare school-diploma en neemt ze Tyler mee uit om het te vieren. Farrah's ouders willen dat haar dochter Sophia achterblijft wanneer zij gaat verhuizen.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Not Again

Terwijl tienermoeder Farrah de politie belt na een handgemeen met haar moeder, is Amber bang dat ze haar school niet zal afmaken vanwege haar zwangerschap. Ondertussen meent Maci recht te hebben op alimentatie en daagt haar ex Ryan voor de rechter. Catelynn raakt van de kaart wanneer ze haar vriend's huis moet verlaten.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Lashing Out

Terwijl Catelynn en Tyler falen op school, stelt Maci een schema op voor het bezoek van Ryan aan hun kind. Ondertussen vindt er een emotionele ontmoeting plaats tussen Farrah en de zus van Sophia's vader. Amber valt uit tegen Gary wanneer hij haar een slechte moeder noemt en dreigt met het wegnemen van hun kind.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 228

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



16 & Pregnant
16 & Pregnant: Ebony

Ebony is een meid uit Colorado Springs, het thuis van de United States Air Force. Ze woont samen met haar moeder en brengt veel tijd door met haar verloofde Josh. Ze zijn allebei in het leger getreden en hebben grote dromen over trouwen en willen gezamenlijk de Air Force betreden. Alleen loopt het allemaal anders wanneer Ebony zwanger blijkt te zijn.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Without You

Terwijl Farrah haar dochter Sophia meeneemt naar het graf van Sophia's vader, hebben Amber en haar moeder een ruzie na een aanvaring met de kinderbescherming. Maci worstelt met school en Catelynn en Tyler nemen hun dochter mee naar de diploma-uitreiking op school.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Baby Steps

Amber wil het geruzie achter zich laten en wil weg van Gary. Ondertussen heeft Farrah moeite met het leven onder één dak met haar ouders en kampt Maci met problemen op school wanneer haar zoon begint te leren lopen. Ten slotte beginnen Catelynn en Tyler na te denken over het plannen van hun toekomst.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Moving On

Terwijl Amber en Gary's geruzie tot een dieptepunt leidt, worstelt Catelynn met het vinden van een huis wanneer haar moeder besluit om weg te gaan. Ook bij alleenstaande tienermoeder Maci en mannenliefhebber Farrah gaat het moederschap niet van een leien dakje.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Trial and Error

Terwijl Maci zich afvraagt of haar vriend Kyle wel toe is aan het daten van een tienermoeder, is Farrah aan het speed-daten. Ondertussen werkt Amber hard aan het halen van haar diploma en ze beseft dat het hebben van een baby daar weinig aan bijdraagt. Catelynn's stiefvader Butch wordt door de rechter gedwongen naar een afkickkliniek te gaan waardoor Butch zijn stiefdochter met haar moeder alleen achterlaat.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Secrets & Lies

De spanning tussen Catelynn en Tyler loopt op wanneer Catelynn alweer een leugen opbiecht, het verpest hun bezoek aan de adoptie-autoriteit. Terwijl Gary zich tijdens Pasen voor Leah verkleedt als konijn, twijfelt Amber aan haar verloving met Gary. Ondertussen ontmoet Maci's nieuwe vlam haar zoontje Bentley voor de eerste keer en wordt Farrah het slachtoffer van fraude.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Happy Birthday

Terwijl Tyler graag een huwelijksaanzoek wil doen, worstelen Maci en Ryan met hun relatie op de verjaardag van Bentley. Ondertussen heeft Amber het moeilijk met de druk die op haar ligt vanwege haar alleenstaande moederschap. En Farrah legt het bij met haar moeder.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Trials and Tribulations

Terwijl Catelynn een poging doet om de relatie met haar moeder te herstellen, komen Amber en Gary in aanraking met de kinderbescherming. Ondertussen besluit Maci om bij Kyle weg te gaan en stapt Farrah naar de rechter.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Trick or Treat

Maci en Ryan ruziën over wie de rechten heeft om Bentley te zien op zijn verjaardag. Amber stort in wanneer ze van Leah wordt gescheiden tijdens Halloween. Ondertussen worstelt Farrah met de zorg voor Sophia wanneer ze druk is met school. Catelynn en Tyler beginnen aan het zoeken van werk.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: How Many Chances?

Terwijl tienermoeder Maci nadenkt over einde aan haar relatie met Ryan, begint Farrah met het daten van een nieuwe vent. Ondertussen worstelt Amber met het halen van een diploma en heeft Catelynn het moeilijk met de adoptie van haar dochter.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Babytalk

Maci, Catelynn, Amber en Farrah kijken terug op de schattigste, grappigste en moeilijkste babymomenten van het tweede seizoen en praten over hun ervaringen als jonge moeders.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Unseen Moments

Dr. Drew presenteert vrolijke momenten, ruzies en andere scènes uit seizoen twee die nog niet eerder zijn vertoond, met Farrah, Maci, Catelynn en Amber.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Standing Up

Terwijl tienermoeder Maci worstelt met wrok jegens haar vriend, maakt Catelynn zich zorgen over de dreigende opsluiting van haar vriend's vader in de gevangenis. Alleenstaande moeder Farrah besluit meer aandacht aan haar dochter te besteden en Amber wordt angstig wanneer ze haar baby achter laat bij de dagopvang.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Family Bonds

In poging om meer financiële bijstand van de overheid te ontvangen reikt Farrah een hand uit naar de familie van Sophia's vader. Ondertussen vertelt Maci aan Ryan dat ze naar Nashville zal verhuizen. Catelynn en Tyler ontdekken dat Butch weer in de cel zit en Gary vraagt Amber of hij bij haar kan intrekken totdat hij een plek voor zichzelf heeft gevonden.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Too Much Too Soon

Maci's leven in Nashville is niet wat ze ervan had verwacht en confronteert Kyle daarmee. Ondertussen worden Catelynn en Tyler ervan op de hoogte gesteld dat ze Carly mogen bezoeken. Terwijl Amber besluit haar relatie met Gary te beeïndigen en met een ander afspreekt, komt Farrah achter het resultaat van Sophia's DNA-test.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Valentine's Day

Het is Valentijnsdag en alleenstaande moeder Maci gaat uit met haar vriendinnen, ze raakt in contact met een oude vlam. Ondertussen wordt het romantische dinertje van Amber en Gary verstoord door een huilende baby. Catelynn's vriend Tyler worstelt met schuld over de adoptie wanneer hij de bloemetjes buiten zet. Ten slotte onthult Farrah een geheim over de vader van haar kind.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Teen Mom Finale Special: Check Up With Dr. Drew Part 2

Speciale uitzending van Teen Mom met Dr. Drew. Catelynn en Maci kijken terug op het afgelopen jaar waarin ze moeder zijn geweest. De diepte- en hoogtepunten van seizoen 3 en de gebeurtenissen van na de show komen voorbij en worden besproken.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Fallout

Catelynn's familie staat niet positief tegenover haar keuze voor adoptie terwijl Amber en Gary niet ophouden met ruziën. Nu Maci alleenstaand is worstelt ze met het in balans brengen van haar moederschap en het schoolleven. Ten slotte komt Farrah erachter dat het voor een tienermoeder lastig is om te daten.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Taking It Up A Notch

Terwijl Amber iemand date, bemoeien de ouders van Catelynn en Tyler zich met het organiseren van het kerstfeest met Carly. Ondertussen doet Maci een schokkende mededeling en vertelt Farrah haar ouders dat ze naar Californië wil verhuizen.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Senior Prom

Een ruzie over adoptie verpest Catelynn's dagje uit met haar moeder in het winkelcentrum. Ondertussen is Maci's hart gebroken wanneer Ryan te kennen geeft dat hij de voogdij over Bentley eist. Ten slotte lopen Amber's grote plannen voor haar verjaardag in de soep wanneer Gary weigert op hun kind te passen.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Taking It Slow

Terwijl Maci haar ex Ryan met de resterende betalingen voor alimentatie confronteert, reageert Ryan zijn frustratie af op haar nieuwe vriend. Ondertussen moet Amber de keuze maken tussen Gary en haar nieuwe vlam. Middelbare scholieren Catelynn en Tyler overwegen om bij elkaar te gaan wonen. Ten slotte besluit alleenstaande tienermoeder Farrah het roer om te gooien.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: A Little Help

Tijdens een weekend met andere moeders heeft Catelynn het moeilijk met het genomen besluit voor adoptie. Ondertussen proberen Maci en Ryan weer dichterbij elkaar te komen nadat Maci besloot de relatie te beeïndigen. Alleenstaande tienermoeder Amber staat op het punt om hulp van haar ex te accepteren en Farrah vraagt zich af of het wellicht beter zou zijn meer tijd met haar kind door te brengen.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Spring Break

Amber en Gary gaan op vakantie en ontdekken dat het heerlijk is om even de zorg van hun kind uit handen te geven. Maci benijdt Ryan's keuze voor een ander en beseft hoe moeilijk het is om samen voor een kind te zorgen wanneer je uit elkaar bent. Ondertussen loopt de spanning tussen Farrah en haar moeder op en ontdekt Catelynn dat Tyler vanwege haar leugens nog altijd boos is.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Looking for Love

Alleenstaande tienermoeder Farrah begint met daten tegen de wil van haar familie in. Ondertussen begint Maci met het plannen van de bruiloft. Catelynn gaat terug naar huis met haar ouders en Amber's angst over het moederschap haalt het beste uit haar naar boven.



Teen Mom OG
Teen Mom OG: Teen Dads

Onder leiding van Dr. Drew praten de vaders van 'Teen Mom' en 'Teen Mom 2' voor het eerst samen over de ups en downs, de uitdagingen, de hilarische momenten en de grootste fouten die ze hebben begaan sinds ze vader zijn geworden.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Deze aflevering zit vol met spins en flips want Pascal gaat stuntskaten. Samen met Jar

Dit keer vol met spins en flips want Pascal gaat stuntskaten. Samen met Jaro laat hij allemaal gave trucs zien en geeft hij een lesje stuntskaten voor beginners. Maar wie is er beter? Jaro en Pascal vechten het uit in een battle. Vlogger Hetty stunt met haar rollator.



NOS Indiรซ-herdenking
NOS Indië-Herdenking: De herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag.

Liveverslag van de herdenkingsplechtigheid bij het Indisch Monument in Den Haag, waarbij wordt stilgestaan bij de Japanse capitulatie in Zuidoost-Azië.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 96

In Verdwenen kastelen worden met animaties kastelen weer tot leven gewekt en zien we een impressie van hoe ze er ooit mogelijk uit hebben gezien. Vandaag: kasteel Wijdenes. In 80 prachtig! deze keer: Anneke Jonkers is 84 jaar en staat meerdere keren per week op de tennisbaan. In Ernst's OnderWaterWereld vertelt ecoloog van het Hoogheemraadschap van Delfland Ernst Raaphorst over het leven in, op en langs het water. Deze keer verdiept Ernst zich in kroos.



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 163

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 195

Mpox is internationale noodsituatie: experts pleiten voor vast vaccinatieprogramma * Hoe beschermen we onze huizen, nu het water gaat stijgen door klimaatverandering? * In Soedan heerst dodelijkste hongersnood in ruim 40 jaar, maar niemand praat erover * '18 miljoen mensen op de hele kleine stukje aarde', maar hoe erg is dat?



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Milei, redder of verrader?

In deze aflevering van Staat's Schuld spreek ik met Jeroen Pols over het libertarisme en voornamelijk over president Javier Milei. Is hij een echt libertair of toch een pion in het spel? Dit en meer is te zien in dit gesprek. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



FORMULA 1
FORMULA 1: Story of the season so far

For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

We verwelkomen de 18 miljoenste inwoner van Nederland. Binnen 8 jaar zijn er een miljoen mensen bijgekomen. En het blauwtongvirus verspreidt zich steeds sneller, vooral schapenboeren maken zich grote zorgen.



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 39

Femke en Maarten moeten met Arend en Michiel mee. Michiel probeert Femke en Maarten te bevrijden, maar wordt betrapt. Bits is razend omdat het probleem met de boor nog steeds niet is opgelost. De kinderen ontdekken dat hun ouders in de hoofdbunker gevangen zitten.



Gio
Gio: POLITIE VOOR DE DEUR! DIT MOET NIET MEER GEBEUREN..๐Ÿ‘ฎ

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Skรปtsje Journaal
Skûtsje Journaal: Afl. 11

Aandacht voor het skûtsjesilen. Er zijn wedstrijdverslagen en reportages te zien van het SKS Skûtsjesilen in Friesland.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 205

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



FORMULA 1
FORMULA 1: Earliest F1 Winners Challenge | Grill The Grid 2024

It's Grill the Grid Round 4 y'all! In this challenge, we've given our drivers a selection of 16 Grand Prix winners from past and present, and they need to put them in order from how soon into their career they won a Grand Prix. For example, Lewis Hamilton won on his sixth Grand Prix start in 2007, so he's high on the list. How many of our drivers know that, and all the others? Let's find out! NB: This segment was recorded pre-season, hence no inclusion of Oscar Piastri or Lando Norris on the board. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #GrillTheGrid





Vitesse
Vitesse: Derde tenue 2024 | 2025, voor supporters, door supporters! ๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽจ

Vitesse presenteert met trots haar derde tenue. Gemaakt door supporters, voor supporters. โ–บ ๐—”๐—•๐—ข๐—ก๐—ก๐—˜๐—˜๐—ฅ ๐—ก๐—จ <a target="_blank" href="http://bit.ly/vitesseabonneer โ–บ">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ข๐—ก๐—ฆ Website: <a target="_blank" href="http://vitesse.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/MijnVitesse Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/Vitesse Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/mijnvitesse">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@vitesse">Klik hier</a>



vThorben
vThorben: Minecraft Maar ALLES Kan Gebeuren... (ENG)

Bedankt voor het kijken naar Minecraft Maar ALLES Kan Gebeuren... (ENG) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Nienke Plas
Alle buurmannen waren in SHOCK.. #398 By Nienke Plas

We wonen er nog maar een paar maandjes en ik heb nu al naam gemaakt in de buurt… Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



EnzoKnol
EnzoKnol: MET RIVEN NAAR DE BABY SPA #4002 & #4003 & #4004

Knolpower kledinglijn โžœ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: Abonneer op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden โžœ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube โ–ฌ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol โ–ฌ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol โ–ฌ โ‡ฉ">Klik hier</a> Alle afspeellijsten โ‡ฉ โ†ช EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour โ–ฌ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. โ–ฌ #knolpower Dikke vette peace โœŒ



AFC Ajax
AFC Ajax: Solid win in Amsterdam โœŠ | Highlights Ajax Vrouwen - KRC Genk | Friendly

De tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding van de Ajax Vrouwen wordt besloten met een 6-0 overwinning op KRC Genk. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: This is โœจ Russellcore โœจ

George Russell has given us plenty of giggles over the last few years with his very precise brand of team radio messages! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Tour de France
NOS Tour de France: Afl. 5

Liveverslag van de 5e etappe voor vrouwen. Een rit over 152.5 km van Bastogne naar Amnéville.



PSV
The name is Matteo Dams ๐Ÿ˜ฎ‍๐Ÿ’จ๐Ÿ”ฅ#PSVAcademy

โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Feyenoord
Feyenoord: When you enter De Kuip for the first time. ๐Ÿ˜ฎ‍๐Ÿ’จ

ABONNEER โ–ถ๏ธ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer ๐Ÿ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ ๐Ÿ”ด">Klik hier</a> โšช๏ธโšซ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: โ–ถ๏ธ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Hoelahoep
Hoelahoep: Vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.

Hoela loopt met een kinderwagen. Hoep is nieuwsgierig maar hij mag niet te dichtbij komen want dan gaat baby Mo huilen. Hoela haalt Bolle Bink en vraagt of Hoep even op kan passen, maar hij mag Mo niet oppakken. Hoep doet het toch, maar Mo blijft huilen. Wat nu? Als ze ook nog poep ruiken, weten ze helemaal niet meer wat ze moeten doen.





Feyenoord
Feyenoord: Introducing... Ibrahim Osman ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ญ

Maak kennis met Ibrahim Osman (19), de Ghanese aanvaller die door Feyenoord voor een seizoen wordt gehuurd van Brighton & Hove Albion. ABONNEER โ–ถ๏ธ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer ๐Ÿ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ ๐Ÿ”ด">Klik hier</a> โšช๏ธโšซ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: โ–ถ๏ธ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Eucharistieviering
Eucharistieviering tgv het hoogfeest van Maria-Tenhemelopneming vanuit de gotische Sint-Quintinuskat

Op dit hoogfeest van Maria-Tenhemelopneming komt de eucharistieviering vanuit de gotische Sint-Quintinuskathedraal, de parochiekerk die in 1967 bij de oprichting van het bisdom Hasselt kathedraal werd. Voorganger is mgr. Patrick Hoogmartens, bisschop van Hasselt. De zang wordt verzorgd door het Kathedraalkoor Hasselt o.l.v. Ludo Claesen.



Feyenoord
Feyenoord: Part of our club now. ๐Ÿ’ฏ

ABONNEER โ–ถ๏ธ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer ๐Ÿ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ ๐Ÿ”ด">Klik hier</a> โšช๏ธโšซ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: โ–ถ๏ธ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



OnsOranje
OnsOranje: 'I can't believe you guessed it!' ๐Ÿ‘๐Ÿคฏ | ๐——๐—ฅ๐—”๐—ช ๐—ฌ๐—ข๐—จ๐—ฅ ๐——๐—ฅ๐—˜๐—”๐—  โœ๏ธ | Wieke Kaptein & Daphne van Do

Leer Wieke Kaptein en Daphne van Domselaar beter kennen in Draw Your Dream. De challenge: teken het antwoord op elke vraag. 60 seconden om te tekenen. Drie kansen om te raden. Let's go! Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! โžค <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCpnmJcBhJqKIHFkKvgdkdMQ?sub_confirmation=1 Volg">Klik hier</a> OnsOranje ...op Instagram โžค <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/onsoranje ...op">Klik hier</a> Facebook โžค <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/onsoranje ...op">Klik hier</a> Twitter โžค<a target="_blank" href="https://www.twitter.com/onsoranje ...op">Klik hier</a> TikTok โžค <a target="_blank" href="https://tiktok.com/@onsoranje">Klik hier</a>



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Blijf 100 Dagen In De Cirkel! (Roblox)

Blijf 100 Dagen In De Cirkel! (Roblox) ๐Ÿ˜‚Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming ๐Ÿ‘LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! ๐ŸชDeze video is voor iedereen & alle leeftijden! ๐Ÿ’ฌLaat weten wat je van de video vindt! ๐Ÿ“ทInstagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library





Heracles Almelo
Heracles Almelo: Jop Tijink: "Ik geniet elke dag bij de club waar ik vroeger een seizoenkaart had"

Jop Tijink tekende onlangs een contract bij Heracles Almelo. Heracles TV maakte kennis met de verdediger. Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ En de Heracles Almelo App



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: ZO SNEU… LUCiUS KAN ZiJN GROTE VRiEND NiET ViNDEN! | Bellinga Vlog #3215

Bevat Barterdeal met Landal #ad Veel #BellingaFilm Kijk, Zing & Dans Plezier in NL & BE Bioscopen: DeBellinga's Pretpark Op Stelten Bioscoop Film Trailer : <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 ‘ "">Klik hier</a> HOLiDAY " โ˜€๏ธ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=en-OupibAsw&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=22 VIVA">Klik hier</a> (Olé Olé Olé)’ โ˜€๏ธ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=o87jzv-2jM4&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=201">Klik hier</a> “WELKOM BiJ DE SHOW” ๐Ÿ’ƒ - Lucilla Bellinga [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jnqRRA5qfk8&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=20">Klik hier</a> BEETJE GEK... ๐Ÿคช - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS: โ–บ <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw Luan">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN ๐ŸŽ„๐ŸŒŸ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD ๐Ÿคฉ |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BEKIJK">Klik hier</a> HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 1e">Klik hier</a> vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ De">Klik hier</a> Bellinga's Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Fara& Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons & kids voor later En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt.Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 227

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 163

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Ziggo Sport voetbal